fbpx

Granja Torres impulsa la seva botiga digital amb el Pota Blava com a protagonista

Els primers passos de la Granja Torres encaminats a oferir un servei digital de comandes a domicili es van donar durant el confinament i, han acabat fructificant en una complerta plataforma d’e-commerce i distribució de producte fresc i elaborat de la Granja.


A través de la plataforma www.granjatorres.com es podrà comprar pollastre Pota Blava, gallina, polleta, capó de Raça Prat i ous, a més d’una gran varietat de productes càrnics i d’aviram: pollastre de corral, conill, gall d’indi, hamburgueses.... 


Els productes estrella seran els elaborats de Pollastre Raça Prat, una manera senzilla, ràpida i divertida de consumir Pota Blava: croquetes, lasanya, canelons i un rostit cuinat a l’estil tradicional.


En temps de crisi sanitària, s’ha posat en valor l’aposta de la ciutadania per una alimentació saludable i equilibrada, per aquest motiu granjatorres.com aposta pel producte de proximitat completant la seva oferta amb una selecció de verdures de temporada de la Cooperativa Agrícola del Prat.


El projecte compta amb el suport del Consell Regulador del Pollastre i el Capó del Prat, i la col·laboració d’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat)


 
Granja Torres, un projecte amb futur


La família Torres, des de fa més de trenta anys, es dedica a la cria i comercialització dels pollastres de la raça catalana del Prat, coneguts també com a Pota Blava, un animal amb més de cent anys d’història al territori del Prat de Llobregat.


La Granja va arrencar amb el Manuel Torres, qui la va construir i va promocionar la creació del Consell Regulador de la IGP Pollastre de la Raça Prat. El posterior creixement va convertir la granja en la principal productora d'animals d'aquesta raça. Montse Torres i el seu equip segueix l’estela familiar i ha implantat noves tècniques de producció i elaboració del Pota Blava.El Pota Blava, un producte únic


Evoca els pollastres d’abans, ben criats i naturals, amb una carn rica en proteïna i poc contingut en greixos. La seva reputació ha estat possible gràcies al treball dels avicultors i pagesos que van recuperar i conservar la raça d’aviram tradicional i mediterrània. És una de les úniques races d’aus de corral que ha sobreviscut sense patir encreuaments amb estirps híbrides, amb una alimentació basada en un pinso amb més de 65 % de cereals, i una duració mínima de criança de noranta dies, encara que la Granja Torres treballa amb Pota Blava de fins a 120 dies.


Les mans dels restauradors i restauradores de la comarca del Baix Llobregat han aconseguit que aquest producte sigui protagonista d’una proposta gastronòmica basada en el producte local i amb personalitat pròpia a la comarca. Ara el podrem gaudir també a la cuina de casa nostra!


• • • • • • • • • • • •


Los primeros pasos de la Granja Torres encaminados a ofrecer un servicio digital de pedidos a domicilio se dieron durante el confinamiento y han acabado fructificando en una completa plataforma de e-commerce y distribución de producto fresco y elaborado de la Granja.


A través de la plataforma www.granjatorres.com se podrá comprar pollo Pota Blava, gallina, pollita, capón de Raza Prat y huevos, además de una gran variedad de productos cárnicos y de aves: pollo de corral, conejo, pavo, hamburguesas....


Los productos estrella serán los elaborados de Pollo Raza Prat, una manera sencilla, rápida y divertida de consumir Pota Blava: croquetas, lasaña, canelones y un asado cocinado al estilo tradicional.


El proyecto cuenta con el apoyo del Consejo Regulador del Pollo y el Capón del Prat, y la colaboración de AGT (Asociación de Gastronomía y Turismo del Prat y el Baix Llobregat)


En tiempos de crisis sanitaria, se ha puesto en valor la apuesta de la ciudadanía por una alimentación saludable y equilibrada, de ahí que www.granjatorres.com apueste por el producto de proximidad completando su oferta con una selección de verduras de temporada de la Cooperativa agrícola del Prat.Granja Torres, un proyecto con futuro


La familia Torres, desde hace más de treinta años, se dedica a la cría y comercialización de los pollos de la raza catalana del Prat, conocidos también como Pota Blava, un animal con más de cien años de historia en el territorio del Prat de Llobregat y el Baix Llobregat.


La Granja arrancó con Manuel Torres, quien la construyó y, además, promocionó la creación del Consejo Regulador de la IGP Pollo de la Raza Prat. El posterior crecimiento convirtió la granja en la principal productora de animales de esta raza. Montse Torres y su equipo sigue la estela familiar y ha implantado nuevas técnicas de producción y elaboración del Pota Blava.El Pota Blava, un producto único


Evoca los pollos de antes, bien criados y naturales, con una carne rica en proteína y poco contenido en grasas. Su reputación ha sido posible gracias al trabajo de los avicultores y campesinos que recuperaron y conservaron la raza de aves tradicional y mediterránea. Es una de las únicas razas de aves de corral que ha sobrevivido sin sufrir cruces con estirpes híbridas, con una alimentación basada en un pienso con más del 65% de cereales, y una duración mínima de crianza de noventa días, aunque la Granja torres trabaja con Pota Blava de hasta ciento veinte días.


Las manos de los restauradores y restauradoras de la comarca del Baix Llobregat han conseguido que este producto sea protagonista de una propuesta gastronómica basada en el producto local y con personalidad propia en la comarca. ¡Ahora lo podremos disfrutar también en la cocina de nuestra casa!