fbpx

TRADICIÓ FAMILIAR

MÉS DE 30 ANYS DEDICATS AL POTA BLAVA

HISTÒRIA

Manel Torres va començar amb aquest projecte. Ell va ser qui va construir la granja i va promoure la creació del Consell Regulador de la IGP Pollastre de la Raça Prat. La granja va anar experimentant un creixement que l’ha portat a ser el principal i únic productor d’animals d’aquesta raça.

 

FUTUR

Montse Torres segueix la nissaga de la família i és ara la responsable de la Granja Avícola Torres, amb un equip jove i dinàmic que assegura el futur el projecte. Ara és el moment d’implantar noves tècniques de producció i d’elaborats a partir del pollastre del Prat. Cal afegir que Montse Torres és la Presidenta del Consell Regulador de la IGP Pollastre i Capó del Prat.

 

La Fira Avícola del Prat

 
 

Des de l’any 1975 se celebra cada mes de desembre la Fira Avícola de la Raça Prat. En aquest espai, els criadors i criadores de la Raça Prat exposem els millors exemplars de pollastres potablava.

 

En aquest certamen es poden admirar, comprar i degustar. Recomanem visitar aquest esdeveniment, que a més permet conèixer més aspectes de l’agricultura local i de la vida associativa de la ciutat.

compra online els productes de la granja torres